Manege de Caprilli

aug 10 2015

PSV de Caprilli goed vertegenwoordigd op Kampioenschappen in Harich

Afgelopen weekend was PSV de Caprilli goed vertegenwoordigd bij de Friese Kampioenschappen in Harich. Sigrid Bos sprong met haar pony Pleun in de klasse ZZ categorie D/E 2 foutloze omlopen, dit leverde haar de titel Fries Kampioen op! Sigrid deed ook mee in het Z springen categorie D/E met  Saffier, waarmee ze een derde prijs in de wacht heeft gesleept.

Marloes Bos sprong met haar pony Countryboy mee in de M categorie D/E, hun resultaat was goed voor de derde prijs. In het B springen categorie D/E won Christien Antonides een elfde prijs door een stijl van 76 bij elkaar te rijden met Aldancer. Sandra de Groot reed met Zapata’s Bonito in de M1 dressuur categorie D/E mee, 199 punten bij de ene jury en 200 bij de andere leverde de derde prijs op.

Samantha van der Hoorn startte Dwhite in het L springen. Met een tijdfout in de eerste manche en een foutloze tweede manche wonnen ze de vierde prijs. In de B dressuur reed Mayke Baas 64,33 procent met Fakretia, wat goed was voor de zesde prijs. Rian Huitema en Flash Black reden mee in de L1 dressuur. Ze wonnen een vierde prijs met 66,50 procent van de punten.

Tot slot zijn we ook nog vierde geworden met het verenigingskampioenschap. Gefeliciteerd dames!

 

Op de foto’s: Sigrid Bos met Pleun, Rian Huitema met Flash Black en Sandra de Groot met Zapata’s Bonito

SigridBosFriesKampioenZZRian Huitema en Flash BlackIMG_20150807_175323

Reacties plaatsen is niet meer mogelijk.