Manege de Caprilli

sep 30 2012

Benen in de lucht tijdens Buitenrit

Vandaag een schitterende buitenrit in Havelte gehad. De animo was groot van zowel de ruiters als de menners. Er werd in twee groepen gereden; gevorderde ruiters van paard/pony en een groep menners met de jonsten van de ponyclub met een aantal Linderuiters. Het was een prachtige route en tot slot werd er in de waterbak gespeeld. Van een aantal werd het zwemdiploma getest. Na de rit was het nog lekker nagenieten met z’n allen met wat lekkers erbij.

 

 

 

 

 

 

 

Van wie zijn deze mooie benen????

3 reacties op “Benen in de lucht tijdens Buitenrit”

 1. Jannieop 30 sep 2012 om 20:28

  Ik weet van wie de benen zijn 🙂 het was lachen gieren brullen…
  Ik heb genoten van een superleuke rit. Als administratief lid was het even een stap om toch mee te gaan. maar ik wilde graag een keer op Havelte rijden maar niet alleen. Als de club waar ik lid van ben dan zoiets organiseert dan wil ik van de partij zijn. En ik heb er geen tel spijt van gehad.
  Bedankt allemaal voor de gezellige dag en een volgende keer zal ik indien mogelijk zeker weer van de partij zijn.

  gr. Jannie

 2. Tanjaop 01 okt 2012 om 18:00

  Wat een mooie foto’s!
  Een geweldig leuke en gezellige middag gehad!
  Organisatie, bedankt!

  Gr de gehele fam de Jong

 3. Lilianop 02 okt 2012 om 13:51

  Ik heb nu nog meer spijt dat ik niet mee gegaan ben… Volgende keer wel!